De Jong Intra

Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

De Jong Intra staat voor veelzijdigheid en kwaliteit

De Jong Intra is een zeer veelzijdige touroperator. Zowel voor wintersportvakanties als stedentrips en reizen naar de zon kun je terecht bij deze reisorganisatie. Ook autovakanties, rondreizen en zelfs riviercruises behoren tot de mogelijkheden. Bij het zoeken naar een droomvakantie slaag je bij De Jong Intra dus bijna altijd.

Grote touroperator
De Jong Intra Vakanties bestaat sinds 1972. In eerste instantie bood het alleen busreizen aan. Tegenwoordig zetelt het hoofdkantoor in Rotterdam, en worden ook vliegvakanties naar internationale bestemmingen aangeboden. De Jong Intra Vakanties heeft zich de afgelopen veertig jaar ontwikkeld tot een van de grootste touroperators van Nederland. Het bedrijf is bovendien meegegroeid met de tijd. Sinds de komst van het internettijdperk is het nu ook mogelijk om in een paar stappen je reis online te boeken.

Goede prijs-kwaliteit tijdens je vakantie in Spanje
De Jong Intra biedt vakanties aan naar onder andere de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ook een vakantie naar Spanje behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bij de Jong Intra zowel een autoreis, een hotel of pakket met vlucht boeken. Vanuit Amsterdam vertrekken regelmatig vluchten naar Baskenland, de Costa del Sol, Costa Dorada en Tenerife. Bij De Jong Intra ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de locaties, kamers en wifi aansluiting meestal prima in orde.

informatie

Waarom De Jong Intra

  • Goede prijs kwaliteit
  • Comfortabele kamers met diverse faciliteiten
  • Veelzijdige touroperator

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...