Vliegvakantie Costa del Sol

zonvakantie O.a. Malaga, Granada en Cadiz
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders!
prijs vakantie Al vanaf 239,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Tijdens een vakantie aan de Costa del Sol schijnt de zon altijd

De bijnaam van de Costa del Sol is niet voor niets ‘kust van de zon’.  Op de bekende badplaatsen van deze 300 kilometer lange kustlijn schijnt de Meditteraanse zon altijd. Sterker nog, het is de warmste streek van Europa. Een ideale vliegvakantie om te ontsnappen aan de kou. Maar de Costa del Sol heeft meer te bieden dan zon, zee en strand alleen. Haar steden en badplaatsen bieden ook een schat aan natuur en cultuur. Een ontdekkingstocht per voet of auto mag dan ook niet ontbreken tijdens je vliegvakantie aan de Costa del Sol.


Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Costa Del Sol


Costal del Sol top 3

informatie

Waarom Costa Del Sol?

  • Bekende schitterende badplaatsen
  • Veel cultuur en prachtige landschappen
  • Populaire bestemmingen voor geschiedenisliefhebbers

Informatie over Costa Del Sol

waarom

Waarom Costa Del Sol?

Urenlang ontspannen op het strand van de Costa del Sol is een droom voor velen. Een droom die gelukkig niet onbereikbaar is, gezien de grote aantallen toeristen die de Spaanse kust het hele jaar bezoeken. Alleen al het feit dat de zon er het hele jaar schijnt maakt de Costa del Sol een echte publiekstrekker. Maar ook voor prachtige historische bezienswaardigheden kun je in steden van de Costa del Sol uitstekend terecht. Met name Granada is een populaire bestemming onder geschiedenisliefhebbers.

activiteiten

Activiteiten op Costa Del Sol

De Costa del Sol is een populaire zonbestemming waar je voor lage prijzen al heen kunt vliegen. Het is heerlijk om steden als Málaga, Cadiz en Granada te ontdekken met het zonnetje op je bol. Deze steden hebben stuk voor stuk hun eigen imago. Terwijl je in Málaga kunt slenteren langs luxe jachten, staat Granada bekend om het Alahambra. Dit is een eeuwenoud Spaans paleis met schitterende Moorse en Katholieke architectuur. De Moren en Katholieken hebben absoluut hun sporen nagelaten aan de Costa del Sol.

stranden

Stranden op Costa Del Sol

Wat betreft stranden kun je tijdens een vakantie aan de Costa del Sol het beste terecht in het oosten van Málaga. Hier bevinden zich de uitgestrekte stranden van Nerja en La Herradura. Kliffen, rotsen en hoge muren kenmerken deze stranden. Ze zijn daardoor iets minder gemakkelijk te bereiken. Eenmaal op het strand geniet je echter van een serene rust. Daarnaast is het een geweldige plek om te duiken. Geniet onder water van de flora en fauna van de Costa del Sol.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...