Vliegvakantie Canarische Eilanden

zonvakantie O.a. Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria
vliegtuig Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders!
prijs vakantie Al vanaf 249,-
Wij vergelijken
vliegvakantie aanbieders

Op de Canarische Eilanden schijnt altijd de zon

Op de Canarische Eilanden schijnt altijd de zon. Het is dan ook een ideale bestemming wanneer je even wilt ontsnappen aan winterse temperaturen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kom je op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan geen kanaries tegen. Haar naam is namelijk afkomstig van het Latijnse ‘Canariae Insulae’, dat ‘eiland van de honden’ betekent. Op de Canarische Eilanden genieten 2,1 miljoen inwoners en duizenden toeristen elke dag van de zon, zee en strand. Je vindt er poederzacht strand en een helderblauwe zee, maar ook grote winkelcentra om uren door te struinen. Vergelijk nu direct je vliegvakantie naar de Canarische Eilanden en profiteer van de scherpste aanbiedingen!


Vergelijk alle aanbieders met vakanties naar Canarische Eilanden


Canarische Eilanden top 3

informatie

Waarom Canarische Eilanden?

  • Geniet op een van de mooiste eilanden
  • Het hele jaar een heerlijk warm klimaat
  • Bezichtig het schitterende landschap

Informatie over Canarische Eilanden

waarom

Waarom Canarische Eilanden?

De Canarische Eilanden heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie. Het is dan ook bijna de enige Europese vakantiebestemming waar het hele jaar door de zon schijnt. Vanaf het sfeervolle centrum wandel je bovendien zo het hagelwitte strand op. Maar Gran Canaria heeft meer te bieden dan zon, zee en strand. Je kunt ook een auto huren, en in de binnenlanden het natuurschoon van het eiland ontdekken. Of bezoek charmante dorpjes en ontdek misschien wel een verborgen cultuurschat.

activiteiten

Activiteiten Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden verveel je je geen moment. Natuurliefhebbers reizen bijvoorbeeld graag naar Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Om deze bestemming te verkennen kun je met een auto bijvoorbeeld het El Teide Nationaal Park bezoeken. Dit enorme park staat bekend om een vulkaan van maar liefst 3718 meter hoog. Of breng een bezoek aan de stad Las Palmas, waar je onder andere de indrukwekkende San Ana kathedraal met acht bronzen beelden kunt bekijken.

stranden

Stranden in Canarische Eilanden

Stranden zijn er genoeg op de Canarische Eilanden. Het is een perfecte zon bestemming met meerdere stranden. Hagelwitte stranden en helderblauw water vind je bijvoorbeeld op Playa Barca bij Fuerteventura. Dit strand staat bovendien bekend als een uitstekende plek om te windsurfen. Ook een aanrader is het strand Teresitas op Tenerife. Dit goudgele strand is omgeven door palmbomen en lijkt zo uit een reisbrochure afkomstig. Ook de stranden Playa el Bullullo, Playa de Puerto Naos en Maspalomas voldoen aan dit plaatje.

Handige reistips & deals

Fly drive naar Andalusië

Andalusië is uiterst geschikt als vakantiebestemming. Andalusië heeft prachtige steden, schitterende bezienswaardigheden, witte bergdorpjes, en een rijke gesc...

De mooiste plekken van Tenerife

Tenerife is een populaire bestemming voor de zonliefhebbers en veel mensen denken dan ook bij Tenerife aan de goudgele zandstranden, de helderblauwe zee en het ...